Verzenden & retourneren

Dansschool K!dans

Producten van Dansschool K!dans kunnen binnen de dansschool zelf afgehaald worden.

Verzending binnen België

Bij I Love Dance heb je de keuze tussen 2 leveringsopties:

1. Thuis

Per bestelling in België rekenen we €4,95 verzendingskosten. In ruil hiervoor wordt jouw pakje bij je thuis geleverd door Bpost. Indien je niet aanwezig bent, kun je het ook afhalen in een postpunt in jouw buurt. Ook is je pakketje voorzien van een trackingcode. Je krijgt een mail waarmee je kunt nagaan waar jouw bestelling is en wanneer deze zal toekomen. Elke betaalde bestelling wordt binnen de 2 werkdagen verzonden (behalve in het weekend).

2. Zelf afhalen

Om je pakket zelf af te halen, maak je best even een afspraak zodat je zeker bent dat ons kantoor open is. Mail hiervoor naar shop@ilovedance.be of bel 0499/551779.

Adres:

I Love Dance
Gentsesteenweg 3/003
2800 Mechelen

 

Verzending buiten België

I Love Dance levert via Bpost ook in Nederland, Duitsland. De verzendingskosten variëren naargelang het land van verzending. De extra kost wordt duidelijk aangeduid in het betalingsscherm wanneer u een bestelling plaatst.

 

Retour

Wanneer iets niet past of naar wens is, heb je de mogelijkheid om jouw bestelling te retourneren. Hiervoor maak je het bijgevoegde label aan en breng je het pakket naar een postpunt. Na ontvangst van je bestelling, krijg je eerst 14 dagen om aan te geven dat je het pakje wil retourneren. Daarna krijg je nog eens 14 dagen om dit naar ons terug te zenden. Je krijgt dan de bestelling terugbetaald. De retourkosten zijn echter voor eigen rekening.

Hoe stuur ik een artikel in retour?

Stuur ons een mailtje en vraag een retourlabel aan. Kleef het retourlabel op je pakket en breng het binnen in een Bpost servicepunt. De verzendingskosten voor het terugsturen dien je zelf te betalen.

Kan ik artikelen uit verschillende bestellingen in één pakket retourneren?

Helaas is het niet mogelijk om verschillende bestellingen samen in een doos te retourneren. Gelieve je artikelen terug te sturen per bestelling in een apart pakket.

Heb je nog vragen over de verzending en retour?

Stuur ons een mailtje naar shop@ilovedance.be